Privacy
Ons werkmotto 'Uw data zijn uw data en blijven uw data'

Artikel 1 - Begrippen
AVG = Algemene verordening gegevensbescherming
AP = Autoriteit Persoonsgegevens

Artikel 2 - Onze inzet
"Eigen data is en blijft eigen data" was altijd al ons uitgangspunt en blijft dat!. We werken met eigen data servers voor iedere partner. Er is dus niet één database met alle bedrijfsgegevens van alle klanten en partners.
Te allen tijde kunnen klanten en partners een volledige export van hun database opvragen.
Alle verkeer over internet vindt encrypted plaats. En beveiliging van onze systemen heeft onze permanente en primaire aandacht. Aan onze klanten en partners bieden we steeds alle faciliteiten om aan de AVG = Algemene verordening gegevensbescherming (General Data Protection Regulation) te voldoen. We ondersteunen onze klanten steeds naar beste vermogen om aan de AVG te voldoen.


Artikel 2 - Klant / partner verplichtingen
1 - De privacy van derden (klanten van onze partners en klanten) is en blijft te allen tijden een eigen verantwoordelijkheid van onze klanten en partners

2 - Als klant / partner bent u verplcht notie te nemen van de AVG en ervoor te zorgen dat iedereen in uw organisatie op de hoogte is van haar/zijn rol met betrekking tot privacy wetgeving. Organisatie-leden moeten steeds kunnen inschatten wat de impact van de AVG is uw huidige werk processen, diensten en goederen en welke aanpassingen nodig zijn om aan de AVG te voldoen. AVG vraagt permanent onderhoud. Bouw dit in, in het normale werkbewustzijn zoals dat ook voor kwaliteit, veiligheid en intelectueel eigendom het geval is.
De AP biedt instrumenten die u kunnen helpen om de AVG na te leven. Zoals de website hulpbijprivacy.nl en de AVG-regelhulp. Maar ook guidelines die zijn opgesteld samen met de andere privacytoezichthouders in Europa.

3 - CloudAdmin klanten dienen notie te nemen van de AVG gerelateerde voorwaarden met betrekking op G-Suite van Google.
Data Processing Amendment to G Suite and/or Complementary Product Agreement

Cookie-beleid: We maken op deze website alleen gebruik van cookies voor het optimaal laten werken van de site. En voor onze eigen webstatistiek. Niet voor webstatestiek van derden.
how to create your own web page for free

© Copyright 2019 Clocked SO BV - All Rights Reserved